info@dukografimedia.nl |073-5477512 | Jan van Amstelstraat 61 | 5481 HA Schijndel

DUKO grafimedia Diensten


Drukwerk op maat

DUKO onderzoekt welk drukprocedé het best past bij de wensen van de klant. We kiezen uit offsetdrukwerk, digitaal drukwerk of digitaal printwerk; Reclamedrukwerk, flyers, folders, boeken, bladen, brochures, kalenders, kaarten, posters, etiketten, verpakkingen in allerlei soorten en maten, maar ook displays naar uw wensen. Huisstijldrukwerk van organisaties en familiedrukwerk. Tevens het verzorgen van mailings.

Stanswerk, pregen, perforeren en nummering. Klein of grootformaat prints. Creatief ontwerp van uw logo/huisstijl. Alles behoort tot de mogelijkheden! Staat waar u naar op zoek bent er niet bij? Mail of bel ons dan gerust, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, via onderstaande button.

Stel uw vraag

Signing

DUKO grafimedia biedt alles aan op het gebied van signing. Signing is essentieel voor de naamsbekendheid van je bedrijf of organisatie. "Gifts en give-aways" oftewel relatiegeschenken en promotieartikelen wekken altijd een positief gevoel op. Er zijn talloze manieren om je bedrijf meer naamsbekendheid te geven. DUKO grafimedia levert de volgende diensten met betrekking tot signing. Autobelettering, gevelreclame, lichtbakken, stoepborden, vlaggen, magneetstickers, reclameborden, roll-up banners, spandoeken, bouwhek-spandoeken, dranghek-spandoeken, makelaarsborden, kliklijsten, foto's op canvasdoeken. Allerlei mogelijkheden in opzet, kleur, grootte en materiaal. Advies voor een juiste materiaalkeuze. Staat waar u naar op zoek bent er niet bij? Mail of bel ons dan gerust. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, via onderstaande button.

Stel uw vraag

Promotieartikelen & POS materiaal

Producten welke met uw logo, uw slogan of uw boodschap bedrukt worden, promotieartikelen, zullen uw bedrijf meer in the picture zetten. Zoals, bedrukte bedrijfskleding en andere textielproducten, het personaliseren van bijvoorbeeld tassen, pennen, wijndozen, sleutelhangers etcetera.

Point of Sale (POS) materiaal is essentieel bij het promoten van producten in winkels. Denk aan banners, stoepborden, posters en raamstickers, ovaaltjes, display & flyerbakjes, standaardjes en mailings.

Staat waar u naar op zoek bent er niet bij? Mail of bel ons gerust. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, via onderstaande button.

Stel uw vraag

Digitale communicatie

Anno 2015 is digitale communicatie niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Fotografie. Bedrijfsfilms/promotiefilms. Websites en webshops. Breng uw bedrijf in beeld met kwalitatief hoge fotobeelden voor op uw website of uw drukwerk. Bedrijfsfilms/promotiefilms. Een bedrijfsfilm vertelt uw verhaal in de vorm van een video voor op uw website, op social media, bij de beursstand, op intranet, bij een evenement of als tijdverdrijf in een wachtkamer of als ondersteuning van een presentatie. Zeker weten dat de boodschap dan luid en duidelijk overkomt met als gevolg; Succes gegarandeerd! Websites en webshops. Een professionele website met als eindresultaat dat de creatie precies aan de behoefte van de klant voldoet. Staat de dienst of het product waar u naar op zoek bent er niet bij? Mail of bel ons dan gerust. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, via onderstaande button.

Stel uw vraag