info@dukografimedia.nl |073-5477512 | Jan van Amstelstraat 61 | 5481 HA Schijndel

Over DUKO grafimedia


Na 35 jaar geruime ervaring in de grafi-media-communicatie-wereld opgedaan te hebben, was in januari 2015 (eindelijk) de tijd daar om onze onderneming in grafimedia producten en diensten op te richten.

Wij zijn een team met brede kennis van grafische zaken, veel ambitie en de juiste drive. DUKO grafimedia kent de drukkerswereld van binnen en van buiten en met die kennis gaan wij op zoek naar de beste kwaliteit tegen de beste prijs, binnen de gevraagde leveringstermijn.

DUKO grafimedia, makelaar in onder andere drukwerk, signing, promotie-artikelen en digitale communicatie, heeft een uitgebreid netwerk van leveranciers in grafimedia producten en diensten. Met onze knowhow weten wij als de beste welke formule het best bij de klant past. We ontzorgen de klant door hun één aanspreekpunt te bieden. De klant bespaart hierdoor tijd, geld en stress. Prijs, kwaliteit en leveringstermijn worden afgestemd op de wensen van de klant. We zijn een onafhankelijk grafisch inkoop- en adviesbureau met zeer tevreden klanten. DUKO grafimedia, een betrouwbare, eerlijke en prettige zakenpartner!

De basisingredienten van onze diensten zijn:
- Geruime grafische kennis
- Creatieve en professionele coaching
- Persoonlijke betrokkenheid
- Eerlijk advies
- Wederzijds vertrouwen


Ons Team


Michiel Grafisch specialist

Yvonne Office manager